Jacqueline van Steenbrugge - Wageningen

healing, individuele behandeling,foto het meer manosarovar in Tibet Healing - Wageningen


Een healing (heling) is bedoeld om je in balans te brengen, op lijfelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
De healing wordt gegeven vanuit licht en liefde, vanuit bewust zijn.

Terwijl je comfortabel ligt, wordt je uitgenodigd om bewust te zijn van wat zich in je voordoet, wat zich aandient. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lang bestaande fysieke of emotionele pijn, die kan boven komen en gezien worden. Juist in verbinding met licht en liefde kan dan die pijn ineens draaglijk zijn.

De healing is ook een coaching voor innerlijke groei. Je verkent steeds meer de diepere lagen in jezelf, als een soort meditatie. Dit is geen passief gebeuren, het vraagt juist je volle aandacht. In dat samen-zijn, in een open ontmoeting, kan er veel gebeuren. Je wordt tijdens de healing eigenlijk geholpen om jezelf te helen.

Bij een healing worden vaak verschillende muziekinstrumenten gebruikt, zoals trom, zang, ratel. Je ondergaat dan eigenlijk een klankbad, dit kan het veranderingsproces ondersteunen.

De kosten voor een healing zijn € 80, minima € 60.

Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken of meer informatie, neem dan contact met me op: contact healing Wageningen

 

Ervaringen:
 

Hieronder staan een aantal ervaringen weergegeven om enigszins een idee te geven van wat er zoal kan gebeuren.

‘Al lange, lange tijd kampte ik met heel, heel veel pijn aan mijn voet en heup. Met een behoorlijke portie scepsis onderging ik mijn eerste healing. Blij en verrast was ik om waar te nemen dat, terwijl ik mij ontspande, er van alles met en in mij gebeurde. Nog veel meer verrast was ik toen ik constateerde dat, en ik kan er echt niet omheen, de pijn na de tweede healing was verdwenen. In een daaropvolgende healing sessie werd mij duidelijk dat ik ook een volgende stap in mijn leven mag en kan maken. Niet alleen de pijn maar de scepsis is ook verdwenen!’

'Tijdens de healingen van Jacqueline ervoer ik veel energie van zowel de Indianen, aliens en moeder Maria. De doorstroming, ook in mijn lichaam, was sterk. Sinds ik bij haar kom heb ik meer contact met mijn stuit en voeten. Ik kom steeds meer in contact met mezelf. De healingen betekenen voor mij thuiskomen en ontdekken wie ik echt ben.' - Boukje.